Főmenü

Menu

A márka

Best Body Nutrition

Egy értékesítési irodából kiindulva építettük fel a Best Body Nutrition-t, mint saját márkát. A márkát, mely időközben világszerte ismertté vált. Minden kontinensen van értékesítési partnerünk és csupán Németországban egy több mint 2.000 partnerből álló hálózattal rendelkezünk.

Bővebben a Best Body Nutrition cégről

  

Minőség - A minőség a legjobb garancia

Minden teljesítménysportoló célja, hogy megbízható táplálékkiegészítő termékekkel támogathassa fejlődését.


A németországi Stuttgartban található, az Olimpiai Sportolókat Támogató Központ 2010 óta elkötelezett használója a Best Body Nutrition termékeinek. Az együttműködés keretében a célunk, a sporttáplálkozás és a táplálékkiegészítők használatának területén a doppinghasználat megelőzésének erősítése. Cégünk termékeit kizárólag élelmiszer alapanyagok segítségével állítja elő. A Best Body Nutrition valamennyi terméke GMO-mentes, ami azt jelenti, hogy az előállításuk során nem alkalmazunk genetikailag módosított alapanyagokat és nem tartalmaznak genetikailag módosított összetevőket. Továbbá a termékek előállítása során kizárólag aszpartam-mentes édesítőszereket használunk.

Bővebben a Best Body Minőségről

 

Kölni Lista - Ellenőrzött sporttáplálkozás

A Best Body Nutrition az élsportolók megbízható partnere, különös tekintettel a doppingmegelőzés területén.

A cég termékeinek minden összetevőjét ellenőrizzük arra vonatkozóan, hogy tartalmaznak-e anabolikus és androgén szteroidokat, valamint különféle egyéb stimulánsokat. A Kölni Listára® (doppingellenőrzött termékek listája) történő felvételhez szükséges, standard analízishez kapcsolódó kritériumok teljesítésén túl minden előállított termék rendszeres ellenőrzésével garantáljuk a termékbiztonságot.

Bővebben a Dopping ellenőrzésről